لیست اختراعات جواد رضانژادگتابي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 18
تاریخ ثبت: 1389/12/04
خلاصه اختراع:

سيستم كنترل اتوماتيك سايبان خودرو سيستم كنترلر سايبان موجود در مقابل راننده – كه براي محافظت از تابش مستقيم بر چشم هاي راننده در خودروهاي موجود تعبيه شده است – بر اساس زاويه تابش نور خورشيد و قد راننده مي باشد. در اين اختراع مجموعه اي سنسوري با كمك گيري از ساختارهاي مكانيكي جهت تشخيص زاويه تابش نور به كار گرفته مي شود. ديتاي خروجي سنسور به وسيله ميكروكنترلر پردازش شده و پس از اعمال روابط فيزيكي و مكانيمي لازم موتوري كه تقش زاويه سايبان را بر عهده دارد تا حصول وضعيت مناسب به كار انداخته شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/19
تاریخ ثبت: 1388/03/06
خلاصه اختراع:

دستگاه يك حسگر الكترونيكي - نوري صنعتي بوده كه براي اندازه گيري ضخامت پلاستيك مذاب و يا شفاف در انواع ماشين هاي صنعتي تزريق در شرايط مختلف طراحي و ساخته شده است. اين دستگاه نيازهاي وسيعي از ماشين هاي صنعتي را بدون توجه به گروه كاري وظيفه يا ساختار الكتريكي و مكانيكي آنها تامين مي كند و با توجه به نيازهاي كاربر و مسير اجرايي سيكل ماشين مي توان سازه را در هر مرحله اي از فرايند ماشين صنعتي جاي دارد و با استانداردهاي ورودي و خروجي هاي سيستم به آساني عمليات ارتباط دهي و هماهنگ سازي سيستم با اجزاي مكانيكي و غير مكانيكي بدون نيازبه واسطه هاي كنترلي از قبيل كنتاكتور و سويچينگ و ميكرو سويچ ها را به انجام رسانيد. نظام دريافت و ارسال اطلاعات در اين سلول، استفاده از فركانس هاي نوري مرئي به صورت پرتوهاي پر نفوذ جهت ارسال اطلاعات در ديودهاي فرستنده و تقويت پرتوهاي برگشتي متجمع شده در ديودهاي گيرنده است كه براساس تغيير دامنه برگشتي عبوري از ماده ارتباطي دو طرفه بر پايه بهره گيري از نظام برگشت گيري (feed Back) ميان سلول و ماشين برقرار كرده كه مانع از تحريك توسط عوامل اضافي و حذف خطاها عملكرد از چرخه عملكرد ماشين به همراه قابليت تعريف عوامل محرك براي سيستم جهت تطبيق و جداسازي عوامل محرك با عوارض مشابه از يكديگر مي شود. عملا با تنظيم آستانه تحريك ضخامت مورد نظر مي توان سيستم را به سادگي كاليبره كرد. به دليل استفاده از روشهاي الكترونيكي در كنترل قدرت و ايزوله سازي جريان هاي تغذيه كنترل مي توان از خروجي منحصر به فرد الكترونيكي سلول براي كنترل مسير انواع جريان هاي صنعتي در محدوده مجاز بدون عوارض جانبي از قبيل افت پتانسيل و كاهش سطح تماس مقاطع اتصال شدت جريان در اثر فرسودگي قطعات مكانيكي استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/19
تاریخ ثبت: 1388/03/02
خلاصه اختراع:

در فرآوري شربت گلوكوز در به جهت تفاوت كيفيت در مواد اوليه شربت با رنگهاي متفاوتي توليد مي شود كه به جهت يكسان سازي محصولات نياز است بيش از تحويل گلوكوز به مصرف كننده اين رنگ ناخواسته خنثي شود. در گذشته عمده ترين روش اين كار استفاده از فيلترهاي شمعي و يا پارچه اي بوده است. مواد به طور مداوم از درون اين فيلترها عبور داده و سعي در جذب كربن آنها مي شود. ليكن به جهت فرسودگي لايه هاي فيلتر و عدم كنترل شدت رنگ عيورب براي جداسازي محصولات با درجات مختلف عموما كاري دشوار و با خطا بوده. در دستگاه ساخته شده رنگبري به روش ديگري صورت مي گيرد. در مراحل فرآوري شربت گلوكوز در اين روش كربن مخصوص بخار داده اي تزريق مي شود كه قدرت جذب بالاي رنگ دانه هاي ناخواسته محلول را دارد. اين كربن به همراه دانه هاي رنگي ناخواسته در مراحل بعدي فرايند توسط فيلترهاي جذبي ساده اي با ساختار روباز جذب خواهند شد فيلتر مذكور با استفاده از خاكهاي معدني از ورقهاي صافي بي نياز است و عمر بسيار بيشتري به نسبت روشهاي مشابه دارد. ليكن ميزان تزريق و شيوه تزريق كربن به طور مستقيم بر كيفيت نهايي دارد. كنترل ميزان كربن مورد نياز و عمل تزريق به روشهاي سنتي و توسط كارگران باعث ناهمگوني در كيفيت محصول و بعضا عدم تطابق مشخصات و از بين رفتن محصول را به دنبال داشت با طراحي و ساخت سيستم تزريق كربن موضوع در قالب روش جديدي با استفاده از يك PID يا از سيستم فلومتري براي كنترل كربن زني استفاده شد. با اين روش پاسخ نهايي در انواع شرايط كاري هموار مانده و يكنواختي كيفيت محصول حفظ خواهد شد. طي آزمايشي براي بررسي عملكرد ميزان توليد روزانه بين 50 تا 70 تن گلوكوز بود. سابق بر نصب اين سيستمها به طور معمول1٪ - 3٪ گلوكوز توليد داراي رتنگ نامناسب و در مواردي غير قابل مصرف بودند. تاثيرات و نتايج كاربردي بهره برداري اين سيستمها ظرف مدت زمان آزمايشي و بهره برداري نهايي از سوي واحد كنترل كيفي و آزمايشگاه گزارش شده است. براساس اين گزارشات تاكنون با بهره برداري از اين سيستمها طي 70 روز كاري نه تنها هيچ مورد محصول با رنگ نامناسب مشاهده نشده بلكه سطح رنگ محصولات در حد مطلوب و دلخواه توليد رسيده و از طرفي با تنظيم دقيق كربن ميزان استهلاك مصرفي فيلترها كاهش و بالاترين بهره برداري حاصل شده اجزاي كلي اين دستگاه عبارتند از: 1. واحد پردازي مركزي آنالوگ و ديجيتال 2. فلومتر مگنتيك مسير عبور شربت 3. online UPS تك فاز جهت تثبيت حفاظت و پشتيباني تجهيزات حين قطعي برق. 4. منبع تغذيه داخلي براي ادوات با تغذيه 24VDC مثال شيرهاي برقي 5. رله هاي الكترونيكي ايزولاسيون خروجي 6. فيوزهاي تك فاز و سه فاز مينياتوري و شيشه اي حفاظتي از تغذيه تجهيزات 7. مدارات كنتاكتور و كليد حرارتي و ... جهت راه اندازي همزن و پمپ تانك ميكس. 8. مدارات ارتباط با كامپيوتر براي تبادل اطلاعات با آن 9. نمايشگر LCD دو خطي براي نمايش پارامترها.

تاریخ ثبت: 1390/03/14
خلاصه اختراع:

‏خودكارسازي بخش هاي مختلف خودرو جهت ايجاد ايمني و راحتي بيشتر براي راننده ‏و سرنشينان، از ‏ مهمترين معيارهاي پيشرفت صنعت خودروسازي هر كشور محسوب ميگردد. ‏از جمله امكانات مغيدي كه در خودروهاي امروزي پبش بيني مي شود؟ . برف ‏پاك كن خودكار است كه ‏علاوه بر راحتي بيشتر راننده موجب بالا رفتن سطح ايمني در رانندگي مي گردد. ‏ ‏هدف اين اختراح ساخت دستگاهي جهت كنترل عملكرد برف پاك كن اتومبيل به صورت خودكار با توجه ‏به ميزاذ بارش باران است. ‏ ‏جهت اندازه گيري مقدار بارش مي توان از روش هاي مختلفي استفاده نمود كه در اين اختراع از خاصيت ‏هدايت الكتريكيآب به عبارت ديگر تغييرميزان هدايت الكتريكي بين دو تيغه ي فلزي با تغيير مقدار بارش ‏باران و تحليل جداگانه ي مشخصه هاي DC ‏و AC ‏سيگنال دريافتي، استفاده شده است كه از هزينه ي ساخت بسيار كمتري نسبت به ديگر روشها در عين پاسخ دهي مناسب برخوردار است ‏در كنترل كننده مركزي، پس از تحليل داده هاي دريافتي از حسگر با استفاده ‏از منطق فازي اگر-ا نگاه تعريف ‏تعريف چند تابع تعلق براي سيگنال هاي ورودي، وضعيت مطلوب محرك ها را تعيين خواهيم كرد. ‏ ‏اين اختراع را مي توان نمونه ي خوبي از كاربرد الگوريتم فازي در ساده سازي سيستم هاي كنترلي پويا كه نياز ‏به محاسبامت پيچيده ي رياضي جهت شبيه سازي رايانه اي و پيش بيني ر رفتار سيستم دارند، دانست. ‏ ‏در اين اختراع مشاهده مي شود گه چگونه مي توان با شبيه سازي سخت افزاري و اصلاح مرحله به مرحله ي ‏ ‏پارامترهاي الگوريتم كنترلي با مشاهده ي رفتار سيستم تا زماني كه خروجي مطلوب حاصل گردد، يك پديده ي پيچيده از نظر محاسبات رياضي را به سادگي در منظق فازي كنترل نمود. ‏ ‏.

تاریخ ثبت: 1390/03/14
خلاصه اختراع:

در حال حاضر ادوات TCSC و SVC جهت بهينه سازي پارامتر هاي الكتريكي در خطوط برق مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين اختراع الگوريتم پوش پول نوع BBC بهينه شده معرف گشته و سخات افزاري براي پياده سازي آن ساخته شده است اين سخت افازر برر وي تجهيزات FACTS نصب گشته و پارامترهاي آنرا به شرح ذيل بهينه مي سازد: - تثبيت ولتاژ خط و شين - پايداري سازي قطب سيستم فيدبك حلقه بسته - تعيين زاويه آتش تريستورها - ميرايي نواسانات خطوط انتقال - افزايش ظرفيت بارگذاري خط - افزايش پايداري خط ادواتFACTS و SVC و TCSC براي ميرايي نوسانات خطوط انتقال و افزايش ظرفيت بارگذاري خط كنترل شده با الگوريتم پوش - پول (push-pull) بهينه شده نوع BBC طراحي شده اند. امروزه خطوط انتقال برق به ادوات گوناگوني براي حفظ پايداري و انتقال بهينه نيرو نيازمندند. شبكه هاي بهم پيوسته بزرگ و خطوط انتقال بلند آنها از سوي ديگر سبب پيچيدگي عملكرد شبكه و كاستن از امنيت آن مي شوند. در اين شبكه ها معمولا سعي بر آن است كه با كمك جبران سازها، خطوط انتقال تا نزديكي حدود حرارتي بارگذاري شوند ولي مشكلاتي نظير كنترل توان انتقالي بين منطقه اي ، پايداري ولتاژ ، فركانس ، پايداري ديناميك و گذرا و گريبانگير متصديان آنهاست. از اينرو امروزه پايداري گذراي شبكه هاي بزرگ، به ويژه پس از خطاهاي بزرگ مورد توجه بسياري قرار گرفته است. در اين اختراع فيدبك ها و نمونه هاي گيري هاي مختلفي كه از پارامترهاي حياتي خط نظير ولتاژ ، جريان، فركانس و ... توسط الگوريتم بهينه شده مورد بررسي و آناليز قرار مي گيرند تا در نهايت با مشخص كردن ميزان توان لازم و تزريق آن به خط از گسترش نوسانات و افزايش دامنه آنها جلوگيري مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1383/05/04
تاریخ ثبت: 1383/11/06
مخترع/مخترعان: جواد رضا نژاد گتابي
خلاصه اختراع:

گاهي اوقات در برخي ساختمان ها، محيط ها و ...ورود افراد كوچك و كم جثه ممنوع مي باشد. براي مثال در برخي استخرها، باشگاهها و ... در چنين مواردي معمولا نگهباني در درب ورودي ايستاده و از ورود افراد كوچك جلوگيري مي كند. پس ساخت دستگاهي كه بتواند اين عمل را به طرز خودكار انجام دهد. كاربرد زيادي خواهد داشت. يا دستگاهي كه از ورود افراد با جثه بزرگ ممانعت كند. البته اين سيستم قابل استفاده جهت جلوگيري از وجود ماشين ها با حجم كم و يا زياد نيز خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1383/05/04
تاریخ ثبت: 1383/11/06
مخترع/مخترعان: جواد رضا نژاد گتابي
خلاصه اختراع:

دور سنج موتور عنوان اختراعي است جهت اندازه گيري تعداد دور گردش موتور و اجزاء متحرك ديگر كه مي تواند جهت تعيين سرعت گردش آن به كار رود. و آن دستگاهي است در ابعاد كوچك كه در كنار محورهاي گردان قرار گرفته و البته بدون هيچ گونه تماسي كه با محور فوق داشته باشد و يا بدون تغيير و دستكاري اوليه بر روي محور، تعداد دور گردش را مي شمارد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/26
تاریخ ثبت: 1384/04/24
مخترع/مخترعان: جواد رضا نژاد گتابي
خلاصه اختراع:

دستگاهي است كه در كنار صفحه ها و محورهاي گردان قرار گرفته و انحرافات محورهاي فوق را تعيين مي نمايد. يعني وجود جركات تابدار در گردش محوري را شناسايي و بدين ترتيب تابگيري و بالانس سازي چرخ را به راحتي ممكن مي سازد.البته از كاربردهاي ديگر آن، تعيين كروي يا استوانه اي كامل بودن قطعات صنعتي مي باشد. كه در صنعت تراشكاري،ريختگري و قالب گيري كاربرد بسيار زيادي خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1382/02/17
تاریخ ثبت: 1382/08/16
مخترع/مخترعان: جواد رضا نژاد گتابي
خلاصه اختراع:

دستگاهي در ابعاد كوچك. كه در كنار تلفن هاي معمولي قرار گرفته و توسط كابلي به ان متصل ميگردد.و در هنگام شماره گيري به كمك افراد بي سواد و نابينا مي ايد.

موارد یافت شده: 18